Het wordt op prijs gesteld indien u een berichtje achterlaat in het gastenboek.

Na het plaatsen moet het bericht goedgekeurd worden waarna het bericht zichtbaar wordt. 

Onderwerp *
Naam *
Email
Inhoud *
Beeld verficatie *
   
 

Marjan Schoenmakers: Lofoten

Enorm genoten van de reis naar de Lofoten. Onder deskundige en ontspannen leiding van Rob Kempers heb ik een heerlijke fotoweek gehad. Dagelijks mooie plekken bezocht en tot 3 keer toe het geluk van het noorderlicht mogen ervaren.
Voor herhaling vatbaar.

Hartelijke groet, Marjan

vrijdag 09 maart 2018

Jos: Sierra de Andújar

Van 19 – 24 februari met Cor, Henk, Marco, Maarten en Nadine naar de Sierra de Andújar in Spanje geweest. Gevlogen op Madrid, verblijf in Villa Matilde. Op de heen- en terugreis een aantal leuke vogelstops met o.a. Grote Trappen, Kraanvogels, Zwartbuikzandhoenders, Kalanderleeuweriken en Witkopeenden.  In het gebied ten noorden van Andújar o.a. Monniksgieren, Spaanse Keizerarenden, Iberische Steenbokken en … de Pardellynx. Na twee dagen wachten deze Lynx op 22 februari bijna een uur heel goed gezien. Heel gezellig gehad. Dank voor de organisatie Cor!

zondag 04 maart 2018

Marco Pala ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Iberische linx

van 19-02 t/m 24-02 met Cor en 4 anderen de pardellinxs reis gedaan, en deze was op alle fronten succesvol!! Nogmaals dank Cor, voor deze mooie beleving! Marco.

zaterdag 03 maart 2018

Danielle en Alex: Iberische lynx

Wij sluiten ons aan bij het commentaar van Geert (27/01): het was een groot succes en erg gezellig, en je houdt je 100%-lynxenscore in stand! 

donderdag 01 maart 2018

Nadine Hollevoet ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): reis Iberische Lynx

Beste Cor,

 

Alle deelnemers van de groep vonden het een erg leuke reis. Het duurde een paar dagen eer we de grote kat zagen, maar hij bleef lekker liggen op een heuveltje zodat we hem goed konden bekijken en fotograferen. De omgeving was erg mooi en er we zagen allerlei vogelsoorten waaronder een paar heel bijzondere zoals de Saanse keizerarend en monniksgier.   

Het logement was ook heel goed met lekker eten en drinken.

Bedankt voor het begeleiden van deze mooie reis.

Maarten en Nadine 

 

donderdag 01 maart 2018

Maayke: Zeehondenreis van 8 december

8 december jl. ben ik met een keuke groepje onder begeleiding van Cor naar Helgoland en Düne geweest om de zeehonden te fotograferen.

Wat een mooie ervaring om deze dieren samen met hun jonkies te mogen fotograferen.

We hadden een prima hotel met ontbijt en voor het diner was ook een leuk en betaalbaar restaurant uitgezocht.

Dank Cor voor deze leuke reis!

dinsdag 06 februari 2018

geert alsma: iberische lynx

Het was een feestje!! Heel veel vogels, prima hotelletje en als bonus ongeveer drie kwartier 2 lynxen op 5 tot 25 meter, we hebben genoten, Cor bedankt!!

zaterdag 27 januari 2018

Debby janssens ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Zeehondenreis helgoland

Beste cor,

 

Ik heb in dember deze reis gedaan bij jou.

We hadden een hele leuke groep.en wat waren we verrast toen we op düne aankwamen.

Zo veel zeehonden en al die kleintjes erbij dat was echt genieten. Gewoon op t gemak fotos maken.en lekker rondkijken. Ik heb ervan genoten ook van de mooie natuur.

Bedankt voor de leuke reis had het niet willen missen

zondag 31 december 2017

Bianca Tijms: Zeehondenreis Helgoland

8 december met Cor een weekend naar Helgoland geweest om de zeehondjes te fotograferen. Ontzettend leuk om te doen en alles was prima geregeld. Goed hotel, prima restaurant en goede begeleiding bij het fotograferen. Ik vond het een  zeer geslaagd weekend en ga graag nog een keer met je mee. 

vrijdag 22 december 2017

Machiel en Klaske de Vos: Vogelaarsreis Florida

Met Cor een vogelaars-trip door Florida gemaakt.
Hij weet professioneel een reis te begeleiden, waarbij de contacten plezierig zijn verlopen.
We hebben genoten van de momenten dat we fraai vogels konden fotograferen.
www.machieldevos.nl  

woensdag 13 december 2017

 

Powered by Phoca Guestbook